Skip to main content

Om os

Vores historie

Lillegården Ventilation A/S, etableret i 1981, har en omfattende erfaring på over 40 år inden for ventilationsanlæg. Vi er et professionelt ventilationsfirma, der fokusere på at levere unikke løsninger til vores kunder.

Ejeren, Steen Kjeldgaard, har en bred erfaring i at opbygge skræddersyede løsninger, da fysiske rammer og formålet med ventilation ofte varierer fra kunde til kunde.

Firmaet tilbyder en bred vifte af tjenester, der omfatter rådgivning, projektering med tegninger, montering og igangsætning af anlæg. Vores erfarne medarbejdere har mange års erfaring med opførelse af anlæg, og har leveret og installeret et bredt udvalg af ventilations- og køleanlæg til en stor kreds af tilfredse kunder, både lokalt og nationalt.

For at sikre, at vi kan levere kvalitetsløsninger til vores kunder, er firmaet udelukkende sammensat af erfarne medarbejdere inden for branchen. Vi er uddannet inden for klima- og ventilationsteknik og deltager løbende i uddannelsesaktiviteter for at holde os opdateret med de seneste udviklinger og konstruktionsmuligheder inden for branchen.

Vores mål er at identificere den optimale løsning for at opfylde vores kunders behov, og derfor arbejder vi tæt sammen med kunden under projekteringsfasen. Ved at nøje undersøge vores kunders krav og ønsker, sikrer vi altid, at vi opfylder deres forventninger.

For yderligere oplysninger om vores tjenester, såsom projektering, komfort-, industri- og villaanlæg, energioptimering og service, bedes du se mere på vores hjemmeside eller kontakte os.

VI STØTTER

Vi er din profesionelle samarbejdspartner, når det kommer til ventilationsprojekter.

Med vores store erfaring laver vi alt fra private boliger og skoler til kontorbygninger og energioptimeringer.

Back to top