Skip to main content

Service

Hvorfor skal man bruge penge på service sit ventilationsanlæg, og er det nødvendigt?

Det korte svar er et klart JA! Et anlæg består af rør, kanaler, filtre, forskellige ventilatorer og andre mindre dele. Det er en kompleks enhed, hvor alle elementer skal fungere på optimal vis, så du får mest muligt ud af dit ventilationsanlæg. Derfor er det nødvendigt regelmæssigt at rense og udskifte dele, så dit ventilationsanlæg kan fungere optimalt. 

Ved at lave service på dit ventilationsanlæg, holder du dine energiomkostninger på et minimum, og sikrer et optimal indeklima samt en god komfort situation i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Ved at sørge for ren luft i dit hjem eller på din arbejdsplads, sikrer du at indeklimaet opfylder kvalitets- og sundhedskrav. Dette minimerer risikoen for hovedpine, nakkesmerter, astma, allergier eller luftvejssygdomme for dig, din familie eller medarbejdere. Derfor er regelmæssig service af dit ventilationsanlæg afgørende for vedligeholdelse og du forhindre driftsstop, unødvendig slitage og nedbrud. Herudover vil du også forlænge dit ventilationsanlægs levetid.

Hos Lillegården Ventilation er vi altid interesseret i at hjælpe dig med dit anlæg, uanset om du ønsker rådgivning, service eller anskaffelse af et ventilationsanlæg.

Service fra Lillegården Ventilation A/S

Hos Lillegården er vi eksperter inden for service, da vi har arbejdet med ventilation i over 40 år. Derfor ved vi, også hvad god service er, og vigtigheden i det. Ved os er du i gode hænder hos vores erfarne dedikerede ansatte.

Med service fra Lillegården Ventilation får du:

  • Lovpligtig eftersyn og reparation af fejl og mangler
  • Udskiftning af filtre
  • Udskiftning af dele, der trænger til det
  • Måling af tryk, luft og temperatur
  • Tjek af, om alle mekaniske dele opretholder anlæggets funktionalitet
  • Rengøring af ventilationskanaler efter behov

Efter afslutningen af service på dit ventilationsanlæg, vil du modtage en rapport om status og resultater på dit anlæg.
Som kunde hos os, kan du være sikker på at dit anlæg vil fungere optimalt og fejlfrit efter servicetjek, og med minimal brug af energi.
For yderlig information om service er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller kontaktformularen.

Vi er din profesionelle samarbejdspartner, når det kommer til ventilationsprojekter.

Med vores store erfaring laver vi alt fra private boliger og skoler til kontorbygninger, industri og energioptimeringer.

Back to top